Vlucht

Haar debuutroman, een psychologisch verhaal op waarheid gebaseerd, werd uitgebracht in oktober 2021

Tijdens een blind date ontmoet Laura de man van haar leven. Lorenzo wordt haar veilige haven en geeft Laura de rust die ze zoekt. Ze blijken twee tegenpolen te zijn die onbewust uit elkaar groeien. Hierdoor zoekt Lorenzo aandacht en vertier bij een andere vrouw, Petra. Lorenzo en Laura beslissen om hun huwelijk een kans te geven. Dit geheel tegen de zin van Petra die Lorenzo blijft bespelen en manipuleren.

Door de corona zitten Lorenzo en Laura gedwongen vaker thuis. Dit kan hun huwelijk redden of breken. Het wordt een hele uitdaging wanneer Petra te pas en te onpas voor theatrale scènes aan hun woning zorgt.

Is samenblijven even moedig als scheiden? In plaats van te vluchten, beslist Laura om te blijven. Ze is van mening dat een genadeloze vrouw zoals Petra een genadeloze tegenstandster verdient.

Waar trek je de grens als je veilige haven wordt omgebouwd tot een circus dat compleet uit de hand dreigt te lopen.

ISBN 9781913980184 paperback 

ISBN 9789464775501 ebook (i.s.m. Uitgeverij Zors Books: www.zorsbooks.be).

Kostprijs paperback =  23,49 euro.                              Kostprijs ebook = 9,99 euro.

Wie kriebels in zijn vingers heeft om een reactie neer te pennen, mag haar dit zeker bezorgen via: Saskia.lauwagie@telenet.be of je kan je volledig uitleven via www.hebban.nl en/of www.goodreads.com

Echt-genoten

Lukt het Laura om haar normale leven terug op te nemen na de affaire van haar man? Is Petra, de minnares van Lorenzo, van plan uit hun leven te blijven na een aanklacht bij de politie? Het lijkt allemaal niet zo eenvoudig als Laura had gedacht.

Daarbij komt dat er door het hele gebeuren bij Lorenzo een deur is opengegaan die hij moeilijk kan sluiten. Hierdoor wordt Laura geconfronteerd met de fantasieën van haar man, maar wil ze deel uitmaken van deze bizarre en vreemde wereld?

Net wanneer Laura en Lorenzo hun draai hebben gevonden, komt een goede vriendin van Laura naar België. Onverwachts dringt zich een nieuwe intrige op en dreigt Laura weerom verwikkeld te geraken in een wereld vol leugens en bedrog. Moet ze zwijgen of ook hier het heft in eigen handen nemen?

Echtgenoten is opnieuw een fictief verhaal op waarheid gebaseerd. Ondanks dat het een vervolg is op Vlucht, kan het eveneens als losstaand verhaal gelezen worden.

ISBN 9781913980313 paperback                                                                                  

ISBN 9789464775518 ebook (i.s.m. Uitgeverij Zors Books: www.zorsbooks.be).

Kostprijs paperback = 23,49 euro.                              Kostprijs ebook = 9,99 euro.

Wie kriebels in zijn vingers heeft om een reactie neer te pennen, mag haar dit zeker bezorgen via: Saskia.lauwagie@telenet.be of je kan je volledig uitleven via www.hebban.nl en/of www.goodreads.com

Loslaten

Na Lorenzo's affaire en zijn wilde fantasieën hoopt Laura op rust in haar leven. Vol enthousiasme boekt ze een reis naar het verre, zonnige Florida. De gehoopte rust blijft echter uit wanneer orkaan Elvira over hun verblijf komt razen.

Op aanraden van hun vrienden, Mia en Tim, vluchten ze naar Georgia waar Laura plots oog in oog komt te staan met haar verleden. Leugens, bedrog, manipulatie en extreem geweld laaien op. Als blijkt dat haar verleden met het heden verweven is, beseft Laura dat loslaten haar kans op overleven is. Lukt het haar om het verleden achter zich te laten?

Net zoals Vlucht en Echt-genoten, is Loslaten een fictief verhaal op waarheid gebaseerd en kan het als losstaand verhaal gelezen worden. 

ISBN 9781913980566 paperback                                                                                      

ISBN 9789464775525 ebook (i.s.m. Uitgeverij Zors Books: www.zorsbooks.be).

Kostprijs paperback = 23,49 euro.                            Kostprijs ebook = 9,99 euro.

Wie kriebels in zijn vingers heeft om een reactie neer te pennen, mag haar dit zeker bezorgen via: Saskia.lauwagie@telenet.be of je kan je volledig uitleven via www.hebban.nl en/of www.goodreads.com

Unieke coverbox

De volledige trilogie is nu te verkrijgen in een unieke coverbox. Het is een limited edition.

De box is niet in de handel te verkrijgen maar enkel via deze website. 

Meer info kan je op de contactpagina vinden.

Bijna heeft nog nooit gewonnen

Wanneer het leven van de timide Elly wordt verstoord door een aantal verdachte telefoontjes, en ze ontdekt waar deze vandaan komen, wordt het leven waar ze in geloofde aan het wankelen gebracht. Overkomt dit haar echt of betreft het een ziekelijke grap?

Elly gaat op zoek naar antwoorden bij Eva, de vrouw die verantwoordelijk is voor deze onrust. Haar droompartner Evert blijkt niet de man te zijn die ze dacht die hij was. En wie is die mysterieuze op wraak beluste vrouw die achter de schermen aan alle touwtjes lijkt te trekken?

Het wordt tijd voor Elly om confrontaties aan te gaan en de waarheid onder ogen te zien. Kan ze voor zichzelf opkomen en deze nachtmerrie ontvluchten of blijft ze voor altijd verstrikt in een buitenissig web van intriges?

Bijna heeft nog nooit gewonnen is het eerste deel van een tweeluik over leugens, bedrog en manipulaties, maar perfect als losstaand verhaal te lezen. Dit intrigerende verhaal bevat waarheid die verweven is met fictie en de nodige dosis passionele wellust.

ISBN 9789464985207 paperback (i.s.m. Uitgeverij Zors Books) 

ISBN 9789464985214 ebook (i.s.m. Uitgeverij Zors Books).

www.zorsbooks.be

Kostprijs paperback = 23,49 euro. Kostprijs ebook = 9,99 euro.

Een perfecte zomer

Gelanceerd op 3 juni 2022 ! Enkel in E-book

Zwijmel deze zomer zalig weg bij deze romantische bundel kortverhalen in het genre feelgood. Ideaal voor e-book fans die nieuwsgierig zijn naar de schrijfstijl van Saskia Lauwagie. Saskia werd samen met 4 andere auteurs hiervoor geselecteerd:

- In de war : Ine Maria Kiekens

- Adembenemende schoudertik : Saskia Lauwagie

- Zomer aan de Costa de la Luz : Isa Moora

- Een zonnige werkdag : Britt Van Der Jagt

- Sanne : Stef van Overstraeten

Deze bundel is te vinden in je favoriete online boekenhandel of via Kobo Plus.

ISBN 9789464510805 ebook (i.s.m. Books & Butterflies)